Fjernhealing

En heling med Ny Tids Energi, vil altid blive tilpasset dig og dit energisystem. Ved Ny tids Healing er det ikke healeren der styre hvor energien tager fat, eller hvor dybt den skal gå, på den måde sikre du dig at det er den helt rigtig healing for dig og dit energisystem. Du vil derfor opleve en dyb indre ro både under og efter healingen.

En enkelt healing kan sagtens stå alene, men det afhænger selvfølelig af hvad du ønsker healing til. Du kan benytte Ny Tids Healing alene, men den kan også støtte op om andre behandlingsformer også. Uanset hvad hjælper healingen dit til fornyet energi til at skabe overskud og balance mellen krop, sind og sjæl.

Ny tids healing er ikke begrænset af afstand. Den nye tids healing arbejder lige så godt, uanset om vi er langt fra hinanden.

Under healingen vil du måske opleve at mærke varme, kulde eller prikken i kroppen. Du vil føle dig afslappet og måske enda falde i søvn.

Når du bestiller en fjernhealing via bookingsystemet,  kan du give en kort beskrivelse hvis der er noget specifikt du ønske healing til. Healingen sættes igang på det aftalte tidspunkt. Jeg ringer dig kort op efter din healing for at høre til din oplevelse. (Husk at oprette dig med telefonnummer i bookingsystemet)

Husk at drikke godt med vand efter din healing, da din krop har brug for dette til udrensning og at tage det lidt med ro det kommende døgn og give dig slev plads.


Pris
Da dette er en ny behandling tilbydes den 350 kr.  for 30 min inkl. telefonsamtale.