Energetisk kropsbehandling

Den energetiske kropsbehandling er til dig der ønsker en kropslig og naturlig behandling. Det er en rolig og stille behandling.

Energetisk kropsbehandling er en behandlingsform der hjælper dig, der har brug for støtte til at slippe blokeringer i dit system og hjælp til at få mere energi og balance. Når energien tilføres kroppen, hjælper det til at genopbygge og genoplade kroppen og der løsnes op for dét der ligger og arbejder.

Alle følelsesmæssige påvirkninger, eksempelvis uforløste traumer, stress, sorg, vrede og tristhed sætter sig i vores system og kan give en fornemmelse af at træthed, smerter og en fornemmelse at være tung i kroppen.  

Under behandlingen ligger du på en briks, fuld påklædt med et tæppe over dig og en pude i nakken. Under selve behandlingen vil jeg lægge mine hænder forskellige steder på din krop. Nogle gange vil jeg være længe det samme sted. Når energien tilføres, kan krop og sind genoplades og du vil føle en indre ro. Kroppen og sind slapper af. Det er en behandlingsform der er stille og meditativ.

Husk at drikke godt med vand efter din healing, da din krop har brug for dette til udrensning og at tage det lidt med ro det kommende døgn og give dig slev plads.Pris

Da dette er en ny behandling tilbyder jeg den til intropris 450 kr. for en behandling på 25 min.