Janne During

Kontakt

Janne During

Kontakt

Kropsterapi

Kropsterapi er en holistisk behandlingsform, hvor der arbejdes med kroppen som helhed for at skabe plads til det hele menneske, og hjælper dig til at stå stærkere i dig selv. En behandling kan hjælpe med at finde balance igen. Hvis der er ubalance i kroppen, vil det begynde at påvirke det psyken – og modsat. 

Alle store følelsesmæssige påvirkninger, eksempelvis sorg, stress, nervøsitet, vrede, angst og skam, kan sætte sig i kroppen enten som spændinger, smerte eller fysisk uro.

En kropsbehandling hjælper dig til at komme i balance, mere energi, øget livsglæde samt en kærlig måde at stå stærkere i dig selv. 

Kropsterapi kombinerer flere forskellige metoder, blandt andet dybdegående massage, pulsering, akupressur, guidet vejrtrækning, zoneterapi og energiarbejde. 

Mange af dem der kommer hos mig er kvinder der ikke kan mærke sig selv, kvinder der ikke længere vil lade andre overskride deres grænser, kvinder der er eller har været udsat for psykisk vold. Kvinder der ønsker at få støtten til at stå stærkt i sig selv.

Jeg hjælper mange med at finde den indre ro, få styr på den manglende energi og finde overskuddet til at kunne leve et liv mere i balance - tage det personlige ejerskab. Jeg hjælper også kvinder, mænd og unge som er ramt at stress, angst eller depression. 

På briksen arbejder vi sammen med at berolige nervesystemet, at gøre det nemmere at trække vejret, opleve at få mere plads i kroppen, og få forståelsen for egne grænser og hjælp dig til at finde tilbage til i din indre balance. Det vil give dig en hverdag med øget livsglæde, bedre selvværd og et større overskud.

Selve behandlingen starter med, at vi taler lidt om, hvordan jeg kan hjælpe dig. Herefter fortsætter behandlingen på briksen, hvor du ligger under et tæppe i dit undertøj eller løst tyndt tøj. Der arbejdes med kroppen gennem dybdegående massage, akupressur, zoneterapi , energiarbejde og guidet vejrtrækning. Via den guidede vejrtrækning vil du kunne slappe af i kroppen, give slip på spændinger og efterfølgende have en følelse af plads, indre ro og energi.

1 behandling

En behandling på 50 min - kr. 850

Janne During.dk

CVR 40448888

Copyright © 2023 Janneduring.dk

Mejlgade 19,1

8000 Aarhus C

Tlf: 40813449

Mail:jjduring@hotmail.com