1 behandling 
1 x behandling kr. 700

En behandling på 50 min - kr. 700

Er du jobsøgende, pensionist eller studerende er prisen kr. 630.

Forløb
3 x behandlinger kr. 1900
5 x behandlinger kr. 3000

Jeg anbefaler altid at du booker et forløb i stedet for en enkelt behandling, da det giver mulighed for at komme i dybden med din smerte/udfordring så du fremover kan stå stærkere i dig selv.

Ved køb af et forløb på 3 behandlinger opnår du en besparelse på kr. 200.
Ved køb af et forløb på 5 behandlinger opnår du  en besparelse på kr. 500.

Er du ledig, pensionist eller studerende er prisen kr. 1710 for et forløb på 3 behandlinger og kr. 2700 for 5 behandlinger


Generelt 

Er du i tvivl om hvad du skal bestille, er du mere end velkommen til at kontakte mig på tlf. 40 81 34 49.

Der gives rabat til studerende, pensionister, ledige, og medlemmer af PFFL.

Forløb
Hvis du investere i et forløb, forpligter du dig til at gøre noget godt for dig og arbejde i dybden med dine udfordringer og komme tilbage til balance og overskud. Et Klippekort/forløb er personligt og gælder i 12 måneder fra købsdatoen. Ved køb af klippekort/forløb er der fortrydelsesret på 24 timer fra købstidspunktet. Efter de 24 timer kan købet ikke fortrydes.

Afregning
Betalings oplysninger: Mobilepay, aftalte kontanter, Bankoverførsel. Reg. 6192 kontonr. 15162104

Gavekort
Har du lyst til at forkæle en du holder af med et gavekort til en behandling. Kontakt mig og vi aftaler hvor jeg skal sende gavekortet til.

Afbud
Afbud eller ændring af tid, skal ske senest 24 timer før aftalen i en SMS til 40 81 34 49 eller via mit bookingsystem. Ved afbud senere end 24 timer før aftalen, opkræver jeg fuld betaling, da jeg ikke har mulighed for at afsætte tiden til en anden.


- Tinna, 41 år

Jeg kunne mærke det virkede allerede ved første behandling, og vidste jeg ville have mere. Mit humør blev bedre og jeg fik mere overskud i hverdagen. 

- Mette, 26 år

Efter lang tid med ugentlige tider ved en psykolog, var det virkerligt rart at komme til noget hvor jeg ikke skulle snakke hele tiden. Jeg har virkelig været glad for mit forløb jeg har haft hos Janne, og den effekt det har haft, og stadig har. 

Sofia, 32

Noget af det bedste jeg længe har gjort for mig selv, har været at investere i et forløb hos Janne. De behandlinger jeg har fået, har virkelig hjulpet mig tilbage i mig selv og i balance. Jeg har fået meget mere overskud og energi til min familie og ikke mindst mig selv. Den investering skulle jeg have lavet for længe siden.

Formålet med vores liv er at søge lykke. Dalai Lama