Om

Jeg hedder Janne Düring, født i 1976, opvokset tæt på Aarhus hvor jeg fortsat bor sammen med min datter og vores lille hund.

Jeg  har fået nogle gevaldige lussinger af livet, både med stress og depression, og jeg har levet i forhold med psykisk vold. Det har været hård rejse, med det var det hele værd. Særligt fordi at jeg nu står stærkere i mig selv end nogensinde før. Jeg arbejder stadig med mig selv, både personligt men også fagligt. Og her har kropsterapi og healing hjulpet mig meget. 

Jeg elsker at behandle, at hjælpe andre med at finde den samme ro og balance jeg selv har fundet via både kropsterapi og healing. Det har været den største personlige rejse og gave for mig, og den vil jeg gerne give videre til dig,

Jeg glæder mig meget til at møde dig.


Uddannelse og kurser

  • Januar 2020 - Kropsterapeut ved Totum
  • Februar 2020 - Reiki 1 ved Stinne Sabel
  • Marts 2020 - Cupping kursus ved Jan Lasota
  • Maj 2020 - Hjertehealing og Intuitiv healing ved Marianne Lane

  • Oktober 2021 - Mind & Body, Skab Balance - Practitioner - ved Pernille Skall
  • Juli 2022 - Life Force Enlightenment ved Marianne Lane
  • November 2022 - Healer uddannelse ved Karina Bundgaard

Generelt

Er du i tvivl om hvad du skal bestille, er du mere end velkommen til at kontakte mig på tlf. 40 81 34 49.

Forløb
Hvis du investere i et forløb, forpligter du dig til at gøre noget godt for dig og arbejde i dybden med dine udfordringer og komme tilbage til balance og overskud. Et Klippekort/forløb er personligt og gælder i 12 måneder fra købsdatoen. Ved køb af klippekort/forløb er der fortrydelsesret på 24 timer fra købstidspunktet. Efter de 24 timer kan købet ikke fortrydes.

Afregning
Betalings oplysninger: Mobilepay, aftalte kontanter, Bankoverførsel. Reg. 6192 kontonr. 15162104

Gavekort
Har du lyst til at forkæle en du holder af med et gavekort til en behandling. Kontakt mig og vi aftaler hvor jeg skal sende gavekortet til.

Afbud
Afbud eller ændring af tid, skal ske senest 24 timer før aftalen i en SMS til 40 81 34 49 eller via mit bookingsystem. Ved afbud senere end 24 timer før aftalen, opkræver jeg fuld betaling, da jeg ikke har mulighed for at afsætte tiden til en anden.


Mejlgade 19, 1. sal (Der er adgang fra Graven)
8000 Aarhus

Klinikken ligger ovenpå genbrugsbutikken.
Parkering ved Domkirken, Magasin eller Navitas

KontaktFormålet med vores liv er at søge lykke. Dalai Lama