Janne During

Kontakt

Janne During

Kontakt

Ny tids healing

En heling med Ny Tids Energi, vil altid blive tilpasset dig og dit energisystem.

Healingen skaber harmoni og balance i krop, sind og sjæl.

Du behøver ikke at have en specifik årsag (men kan have) til at modtage en healing. Mange nyder at mærke det energiboost, ro og balance en Ny tids healing kan give.

Ny tids healing er ikke begrænset af afstand. Den nye tids healing arbejder lige så godt, uanset om vi er langt fra hinanden.

Under healingen vil du måske opleve at mærke varme, kulde eller prikken i kroppen. Du vil føle dig afslappet og måske falde i søvn. Det har ingen betydning for effekten af healingen om du mærker noget eller ej.

Ved en healing mødes vi over zoom eller i de hyggelig røde stole i min klinik i Aarhus. Vi tager en kort snak om der et særligt formål med healingen inden healing påbegyndes.

Når du bestiller en fjernhealing, kan du give en kort beskrivelse hvis der er noget specifikt du ønske healing til. Healingen sættes igang på det aftalte tidspunkt. Jeg ringer dig kort op efter din healing for at høre til din oplevelse.

Husk at drikke godt med vand efter din healing, da din krop har brug for dette til udrensning, husk også at tage det lidt med ro det kommende døgn og give dig slev plads.

Jeg stiller aldrig direkte ind på død eller sygdom Jeg stiller kun ind på dig, Jeg viser viser respekt, stor ansvarlighed og etik. Jeg har tavshedspligt.

Healing

Vi mødes til healing i de bløde stole i klinikken, online eller i telefonen.Der afsættes omkring 30 min til healingen, inkl. kort samtale Pris kr. 550.

Fjernhealing

Denne session kan du bestille ved at kontakte mig via SMS eller kontaktformular. Jeg svarer tilbage hurtigst muligt, så vi sammen kan finde den tid der passer dig bedst.Fjernhealing - Der afsættes omkring 30 min til healingen inkl. kort samtale. Pris kr. 450.

Janne During.dk

CVR 40448888

Copyright © 2023 Janneduring.dk

Mejlgade 19,1

8000 Aarhus C

Tlf: 40813449

Mail:jjduring@hotmail.com