Healing

En heling med Ny Tids Energi, vil altid blive tilpasset dig og dit energisystem. Ved Ny tids Healing er det ikke healeren der styre hvor energien tager fat, eller hvor dybt den skal gå, på den måde sikre du dig at det er den helt rigtig healing for dig og dit energisystem. Du vil derfor opleve en dyb indre ro både under og efter healingen.

En enkelt healing kan sagtens stå alene, så du kan også modtage den som fjernhealing men det afhænger selvfølelig af hvad du ønsker healing til. Du kan benytte Ny Tids Healing alene, men den kan også støtte op om andre behandlingsformer også. Uanset hvad hjælper healingen dit til fornyet energi til at skabe overskud og balance mellen krop, sind og sjæl.

Ny tids healing er ikke begrænset af afstand. Den nye tids healing arbejder lige så godt, uanset om vi er langt fra hinanden.

Under healingen vil du måske opleve at mærke varme, kulde eller prikken i kroppen. Du vil føle dig afslappet og måske enda falde i søvn.

Husk at drikke godt med vand efter din healing, da din krop har brug for dette til udrensning og at tage det lidt med ro det kommende døgn og give dig slev plads.


Healing

Vi mødes til denne healing i de bløde stole i klinikken.


Der afsættes omkring 25 min til healingen, inkl. kort samtale          Pris kr. 550.

Fjernhealing

Denne session kan du kun bestille ved at kontakte mig via SMS eller mail. Jeg svarer tilbage hurtigst muligt, så vi sammen kan finde den tid der passer dig bedst.

Fjernhealing - Der afsættes omkring 30 min til healingen inkl. kort samtale. Pris kr. 450.

Mere energi, balance og overskud i hverdagen.